Om oss

Nordic Asia Investment Group 1987 AB är ett svenskt investmentbolag grundat 2019 med fokus på den digitala konsumenttillväxten i Kina. Just nu sker det ett skifte där Kina går från en exportledd ekonomi till ett konsumtionssamhälle där den inhemska konsumtionsmarknaden förblir den primära tillväxtmotorn för Kina framöver. Kinas växande medelklass förväntas dubblas under detta decennium och i detta skifte av växande inhemsk konsumtion och teknisk utveckling har det skapats en ny växande investeringsuniverse med fokus på den moderna konsumenten.

Vårt uppdrag

Hitta investeringsmöjligheter för våra nordiska investerare

Vi tillämpar den nordiska investmentbolagsmodellen mot den kinesiska aktiemarknaden. Via vårt svensk-kinesiska team har vi både ett nordiskt arv och lokal marknadsnärvaro kan vi genomlysa den kinesiska marknad. Vi värdesätter hög transparens och att göra det enkelt för nordiska investerare att få exponering till denna växande marknad och dess snabba digitala omvandling.

Vår profil

Vi leds av en grupp svensk-kineser med yrkesbakgrund inom teknik och finans med stöd från framstående seniora nordiska investerare.

Via vårt svensk-kinesiska team med dess insikter och yrkeserfarenheter har vi en fot i båda världarna, en stark lokal förankring, nätverk, närhet och marknadskännedom i både Sverige och Kina. Vårt team kompletterar varandra via våra erfarenheter från investeringsverksamhet, analys, affärsutveckling, entreprenörskap och teknik. Vidare har vi även ett seniort nätverk av partners och investerare i Norden och i Kina som stöttar oss för att bygga vårt svenska investmentbolag med fokus på den digitala konsumenten i Kina. Nedan finner ni mer info kring teamet i Nordic Asia Investment Group 1987 AB och vi ser fram emot ert intresse för att lära känna oss mer i detalj.

Yining Wang, Grundare , VD, Styrelseledamot
Intervju
Chu Zhu, Partner – CTO
Intervju
Yu Zhang, Partner - Investeringsanalyschef
Intervju
Thomas Nordén, Head of Investor Relations
Intervju
Henrik Hedencrona, CFO
Intervju
Sunny Huang, Investeringsanalytiker - Konsumentbranschen
Intervju
Celia Li, Investeringsanalytiker - Tekniksektorn
Intervju
Michael Thurow, Styrelseordförande
Gabriella Krook Eriksson, Styrelseledamot
Johan Roslund, Styrelseledamot
Jonas Olavi, Styrelseledamot

Våra kontor

STOCKHOLM

Nordic Asia Investment Group 1987 AB
Sankt Eriksgatan 63 B
112 34 Stockholm
www.nordicasiagroup.com

SHANGHAI

Nordic Asia
Huaxia Bank Building 1207
256 Pudong S Rd, Lu Jia Zui, Pudong, Shanghai
Följ oss:
YoutubeTwitterLinkedIn

Kontakta oss

Vill du investera, få mer info eller bara vill ha svar på någon fråga? Kontakta oss nedan.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att din e-postadress sparas för att ta emot våra marknadsföringserbjudanden i enlighet med vår sekretesspolicy.

Thomas Nordén
Head of Investor Relations