Varmt välkomna nya aktieägare i Nordic Asia! 

Kontakt

Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta oss nedan:

E-post:
team@nordicasiagroup.com

Postadress

Nordic Asia Group 1987 AB
Sankt Eriksgatan 63 B
112 34 Stockholm

Yining Wang

Grundare och VD

Henrik Hedencrona

CFO
+46 738025664

Pressmeddelande

2021-09-01

Extra bolagsstämma 29 september 2021

Aktieägarna i det publika bolaget Nordic Asia Investment Group 1987 AB, org. nr. 559226-8352, kallas härmed till extra bolagsstämma onsdagen den 29 september 2021.

2021-08-30

Nordic Asia – Gästar Börssnack med Hansén & Olavi

Yining Wang, grundare och VD på Nordic Asia Investment Group, delar med sig av allt från senaste regleringarna och börsfall i Kina till hur de arbetar för att hitta intressanta bolag.

Den 1 juli stängde vi vår pre-IPO runda där vi även gav chansen för våra nyhetsbrevsprenumeranter möjligheten att bli aktieägare innan börsnoteringen. För icke-professionella investerare kommer nästa möjlighet att investera i Nordic Asia Investment Group att komma i samband med vår planerade börslistning hösten 2021.
Substansvärdet beräknas utifrån marknadsvärdet på Nordic Asia Investment Groups aktieportfölj och bolagets nettokassa fördelat på antalet stamaktier i bolaget. Eftersom Nordic Asia enbart handlar med noterade aktier kan bolagets substansvärde fastställas enligt aktuella börskurser. På sidan Investerarrelationer under ”NAV beräkning” finner ni en detaljerad uträkning av substansvärdet som uppdateras av bolaget månadsvis, utöver detta uppdaterar vi även substansvärdet per aktier veckovis.
Alla som investerat har redan skrivits in i aktieboken och är aktieägare. Aktierna kommer synas i investerarnas angivna VP kontona efter att Bolagsverket godkänt registrering av nyemissionen.
Nordic Asia Investment Group är onoterad vilket bl.a. begränsar möjligheten att sälja innehavet på börsen. Du som aktieägare i bolaget har däremot samma ägarrättigheter såsom i noterade bolag och är inskriven i vår aktiebok. När nyemissionen har registrerats av Bolagsverket kommer du få aktierna utlevererade till din angiva aktiedepå. Dina onoterade aktier kan förvaras i en vanlig aktiedepå hos din bank eller mäklare. Då aktierna är onoterade går det tyvärr inte att förvara dem i ISK, IPS eller Kapitalförsäkring i nuläget
Idag är bolaget onoterat men vi siktar på en börsnotering hösten 2021. Den tilltänka listan för börsnoteringen är First North Growth Market. Fördelen men en börsnotering är att det underlättar handel med aktien för våra nuvarande investerare, underlättar för nya investerare att komma in och möjliggör att ha aktierna på ett ISK eller Kapitalförsäkring.
Att vi är ett svenskt investmentbolag med fokus på digital konsumtion i Kina. Vi är unika i marknaden med vårt upplägg där vi tar den framgångsrika investmentbolagsmodellen och applicerar den mot det växande digitala investeringsuniversumet bland kinas konsumentbolag. Tack vare vår svensk-kinesiska bakgrund och erfarenheter har vi en unik förmåga att tillämpa en nordisk investmentbolagsmodell och samtidigt vara på plats i Kina, med god lokal marknadsnärvaro och marknadskunskap.
I dagsläget kan man inte ha det då bolaget ännu är onoterat. Vi hoppas dock kunna börslista bolaget till hösten 2021 och först då kommer det vara möjligt att ha aktien i ISK eller Kapitalförsäkring.
Du är varmt välkommen att komma i kontakt med oss, det går att göra på flera olika sätt: Mejladress: team@nordicasiagroup.com - Postadress: Nordic Asia Group 1987 AB, Brännkyrkagatan 14A, 118 20 Stockholm

Stockholm OfficeNordic Asia Group 1987 AB Sankt Eriksgatan 63 B 112 34 Stockholm www.nordicasiagroup.com
Shanghai OfficeNordic Asia Group 1987 AB Huaxia Bank Building 1207 256 Pudong S Rd, Lu Jia Zui, Pudong, Shanghai